La fiecare a doua persoană cu alunici și papiloame durata vieții este cu 20-25 de ani mai mică! Papiloamele provoacă dezvoltarea tumorilor canceroase și ucid.

De ce oamenii nu beneficiază de ajutor și cum locuitorii orașului Novosibirsk si regiunii pot obține produsul care elimină papiloamele și previne cancerul cu reducere de 50% - toate acestea veți afla în articolul de astăzi.

Comentarii: 194

Papiloamele și alunelele de pe piele sunt un produs secundar al papilomavirusului uman. Principalul pericol al virusului- provoacă dezvoltarea tumorilor canceroase - de la cancerul de piele incurabil la cancerul de col uterin. Prezența sa în sânge mărește riscul dezvoltării bolii de zece ori.

Dna. Bianca Lazăr: " Voi verifica personal ca fiecare locuitor din oraș Novosibirsk care a comandat produsul pentru tratarea papiloamelor și prevenirea cancerului să-l primească cu reducere 50% ."

La întrebările Dvs. răspunde:
Dna. Bianca Lazăr

Medic, doctor în științe medicale, profesor. Specialist principal în tratamentul HPV, activează 23 de ani în domeniul prevenirii complicațiilor datorate papiloamelor (cancer de piele, cancer de col uterin, sepsis).

Experiența profesională: mai mult de 30 de ani

În orașul Novosibirsk a fost lansată campania Spitalului Clinic de Dermatologie în cadrul căreia fiecare locuitor poate beneficia de produsul pentru tratarea papiloamelor și prevenirea cancerului cu preț redus de 50%!"


"Papiloamele și verucile nu sunt doar probleme cosmetice ale pielii, ci un pericol mortal care amenință toată lumea"


Acum două săptămâni, în România a fost lansată campania "Fără papiloame și cancer". Am primit multe întrebări legate de implementarea sa și astăzi am publicat un interviu cu coordonatorul campaniei, Bianca Lazăr. Dna. profesor conduce campania și supraveghează personal activitatea pentru a evita corupția. Reamintim că această campanie a fost lansată oficial în luna mai 2018. În cadrul campaniei, fiecare locuitor al țării poate obține cel mai nou produs pentru tratamentul papilomului și prevenirea complicațiilor cu reducere de 50%


Reporter: " Bună ziua, Dna. Bianca. Vă rugăm să ne spuneți de ce a fost nevoie să lansați o campanie finanțată din buget? Clinicile și spitalele obișnuite nu mai pot face față tratamentului papiloamelor? "

Dna. Bianca: Bună ziua, Andrei. Ideea este că sistemul de sănătate este foarte birocratic. Un mecanism lent cu multe lacune. La moment, papilomavirusul uman nu este practic tratat în clinici. În cel mai bun caz, încearcă să se lupte cu consecințele. Activând în domeniul medicinei sun familiarizată cu toate dezvoltările noi. Sunt contra metodelor vechi de tratament, atunci când pacientului i se îndepărtează papiloamele și acesta capătă o piele curată, însă nu tratează boala. În consecință, papilomavirusul își intensifică activitatea și acesta conduce la complicații severe și tumori canceroase . Cu toate acestea, spitalele și clinicile oferă această metodă în cel mai bun caz. În cel mai rău caz, nu oferă nimic.

Atunci când a devenit clar că în România a apărut un nou medicament capabil să facă față în mod eficient papiloamelor și papilomavirusului uman a fost luată decizia de a lansa o campanie specială . Logica e simplă - în loc să încercăm să introducem un medicament în sistemul complex și lent al sănătății, creăm un mecanism extrem de eficient pentru a livra produsul bolnavilor în toată țară. Dacă acest produs nou pentru tratarea papiloamelor și prevenirea complicațiilor ar fi fost răspândit prin clinici, cred că ar fi trecut 2-3 ani înainte de a ajunge la oameni. Ori, cu această abordare, am început să-l distribuim deja în luna mai a acestui an.


Reporter: "Ați menționat că papiloamele și papilomavirusul pot provoca apariția tumorilor canceroase. Cât de des se întâmplă aceasta?

Dna. Bianca: Este același lucru. Toți pacienții cu papiloame sunt infectați cu papilomavirusul uman. Papiloamele, negii și alunicile sunt doar manifestările exterioare ale acestui virus. Din punct de vedere medicinal, este mai corect să vorbim despre complicațiile pe care le produce papilomavirusul uman. Cele mai frecvente complicații ale papilomavirusului sunt:

Complicații Descriere Urmări
Cancerul de piele
(melanomul)
Transformarea papilomului sau alunicilor în tumoare malignă Incurabilă, rata mortalității 100%
Sepsis Infectarea sângelui Deteriorarea organelor și sistemelor cu dezvoltarea insuficienței cardiace, respiratorii, renale, suprarenale s.a. Șocul septic. Rata înaltă a mortalității
Cancer de col uterin Tumori maligne care apar în regiunea colului uterin Prognosticul supraviețuirii la stadiul 3-4 constituie 7,2%
Cancerul penian Tumoare malignă a penisului Prognosticul supraviețuirii la stadiul 3-4 constituie 10,5%

După cum puteți vedea, virusul papilloma uman, de fapt, duce foarte mult la complicații severe, care se soldează cu decesul pacientului. În plus, în conformitate cu cele mai recente date de cercetare, prezența papilomavirusului uman în sânge crește riscul apariției tumorilor de cancer de orice fel de zeci de ori. Aproximativ 92% din toate cazurile de cancer se găsesc la persoanele infectate cu papilomavirus. Dacă mai devreme am crezut că avem de-a face cu o boală neplăcută, dar nu cea mai periculoasă, acum este clar că acesta este principalul catalizator pentru dezvoltarea tumorilor canceroase.


Reporter: "Să revenim la o notă pozitivă: Cum poate fi vindecat papilomavirusul uman?"

Dna. Bianca: Simplu. Singurul lucru care este cu adevărat necesar și ceea ce medicamentele vechi nu pot oferi este blocarea reproducerii papilomavirusului, astfel încât activitatea sa scade la zero și acesta se autodistruge treptat. La prima vedere pare ușor, dar niciuna dintre opțiunile de tratament existente înainte nu a reușit să realizeze acest lucru.

Înainte ca medicamentul să fie ales pentru distribuire în cadrul campaniei, au fost efectuate studii clinice ample. În total, au participat 10.120 de persoane din diferite grupuri de vârstă și cu nivel diferit al activității papilomavirusului. 93,8% au vindecat complet papilomavirusul. La 5,6% activitatea papilomavirusului este aproape de nivelul zero. Cu alte cuvinte, pacienții la care apăreau activ papiloame și ar fi putut trece în grupul bolnavilor de cancer, la moment nu au niciun papilom, nici probabilitatea de a avea cancer. Și doar la 0,6 papilomavirusul uman continuă să se dezvolte, deși chiar și în cazul lor probabilitatea apariției tumorilor cancerigene a fost redusă la zero.


Reporter: " Așteptăm cu toți să aflăm despre ce produs este vorba?"

Dna. Bianca: Vorbesc despre Papillor Este un medicament care vă permite să scăpați de papilome și negi, cât mai curând posibil și să vindecați complet papilomavirusul în câteva luni.

Dezvoltarea sa a durat aproximativ 2 ani, cu un buget de peste 45 de milioane de euro. Bugetul campaniei constituie 3,5 mln lei. De aceea avem posibilitatea să vindem"Papillor" la preț simbolic cu reducere 50%.


Reporter: " Vă rugăm să ne povestiți cum acționează acest produs minunat?"

Dna. Bianca: Nu e nicio minune, doar știință."Papillor" stopează complet activitatea papilomavirusului uman, reducând probabilitatea dezvoltarii tumorilor cancerigene până la zero. În același timp, sunt eliminate și manifestări externe ale papilomavirusului . Acest produs unic acționează asupra manifestărilor externe și în același timp asupra cauzei apariției acestora."Papillor" blochează celulele virusului, distrugându-le și eliminând complet activitatea HPV.

Reporter: "Sună impresionat. Vă rog să ne explicați în termeni accesibili."

Dna. Bianca: Aceasta înseamnă că medicina contemporană a făcut un salt calitativ înainte și veți putea vindeca bolile la domiciliu în 1-2 luni. Și, de fapt, împiedică dezvoltarea tumorilor cancerigene. În termeni simpli, papiloamele dispar, probabilitatea de a dezvolta cancer de piele devine zero și riscul de a dezvolta cancer de alt tip scade la valori apropiate de zero. Dezvoltatorii medicamentului sunt nominalizați pentru premii de stat, iar șeful grupului de cercetare a fost nominalizat la Premiul Internațional Gaydner pentru contribuția neprețuită în salvarea omenirii de cancer de piele.

Din prima zi "Papillor" începe să acționeze asupra papilomavirusului și să elimine consecintele sale de pe piele. Iar în 2-4 săptămâni după începerea tratamentului, papilomavirusul este complet eliminat.


Reporter: " Omoară într-adevăr papilomavirusul, nu elimină doar papiloamele și alunicile?"

Dna. Bianca "Papillor" elimina papiloamele și negii de pe piele (la etapele inițiale ale tratamentului) și lichidează boala complet. La acest moment este unicul produs capabil să trateze papilomavirusul uman și să prevină dezvoltarea tumorilor cancerigene.


Certificat original

Reporter: " Cum putem achiziționa Papillor în cadrul acestei campanii? O poate face oricine? "

Dna. Bianca: Da, absolut oricine. Însă, ținând cont de volumul mic de producție, campania activează selectiv, cuprinzând o singură regiune. La acest moment, puteți achiziționa Papillor cu reducere 50% în orașul Novosibirsk și regiunea. Locuitorii acestei regiuni au șansa de a plasa comanda și să cumpere " Papillor" cu reducere 50%. Tot ce trebuie să faceți- indicați numele și un telefon de contact, iar membrii centrului consultativ vor lua legătura cu Dvs.


Reporter: " Cât timp își va desfășura activitatea această campanie în orașul Novosibirsk și regiunea?"

Dna. Bianca: Termenul limită al desfășurării campaniei în orașul Novosibirsk - (inclusiv). Până la această dată e necesar să comandați "Papillor" . Dacă nu ați reușit încă să comandați, vă sfătuiesc să vă grăbiți, deoarece campania se va transfera în altă regiune și nu veți avea posibilitatea să comandați "Papillor" cu reducere 50%. Garantez personal că toate comenzile plasate până la acel moment vor fi procesate și toți doritorii vor beneficia de acest produs.

Vreau să vă atrag atenția asupra sondajului realizat cu sprijinul Institutului de Dermatologie din România. La studiu au participat persoane infectate cu papilomavirusul uman.

Sondajului Institutului de Dermatologie din România: cum ați tratat papiloamele și papilomavirusul?

Medicamente:
23%
"Papillor":
47%
Remedii naturiste:
8%
Sunt în căutarea soluției:
17%
Nu cred că este posibil:
5%

Dna. Bianca, vă mulțumesc frumos pentru acest interviu! Poate mai aveți niște sfaturi pentru cititorii noștri?"

Dna. Bianca Da, desigur. Vreau să atrag atenția cititorilor asupra faptului că papiloamele sau verucile sunt stări precanceroase. Cu cât începeți să tratați mai devreme papilomavirusul, cu atât devine mai mică probabilitatea decesului. Știți vorba- totul e în mâinile noastre?


Important! S-a ajuns la concluzia că iulie și august sunt cele mai favorabile perioade pentru a începe tratamentul contra papilomavirusului uman. Datorită stabilizării temperaturii medii, se accelerează metabolismul, se intensifică circulația sanguină, fluxul de sânge și oxigen în organele interne crește, efectul utilizării "Papillor" crește. Tratarea papilomavirusului se produce cu 67% mai rapid, decât ar fi fost posibil în altă perioadă a anului. În timpul tratamentului, organismul își recuperează funcțiile 100%.

Feriți-vă de produse falsificate! Produsul original "Papillor" poate fi achiziționat doar pe SITE-UL OFICIAL .

Atenţie!
Portalul nostru oferă o reducere pentru Papillor. Încercaţi-vă norocul şi apăsaţi pe butonul "SPIN". Dacă vă v-a zîmbi norocul veţi putea comanda medicamentul cu un preţ încă mai scăzut! Succes!

SPIN
Reducere! 318 RON
159 RON

Cantitatea produsului este limitata, grăbiți-vă să comandați până nu e prea târziu!
Reducerea dvs. expiră peste:
:

Fiți atenți, oferta este limitată și e valabilă până 13.04.2020


194 comentarii astăzi
Carmelina Iovu

O rudă a murit în 2 săptămâni din cauza cancerului de piele. Medicii au ajuns la concluzia că și-a făcut leziuni în timp ce se rădea și papilomul S-a transformat în cancer. S-a dus, de parcă nici n-a existat. Teribil! Am comandat "Papillor" și am de gând să urmez o cură de tratament.

acum o oră
Mădălina Serafim

Am avut o mulțime de papiloame. Unele au apărut foarte demult și aratau îngrozitor. Acum am pielea fină ca la bebeluși. Acest produs e pur și simplu minunat!

acum o oră
Corina37

Acum câțiva ani, o prietenă a murit de cancer de piele după ce a avut o vacanță sub soarele fierbinte din Thailanda. Acolo i-a apărut un melanom și a murit peste 1,5 luni după ce a revenit. De atunci, urmăresc cu atenție papiloamele mele. De îndată ce am văzut primele publicații despre "Papillor" - am găsit site-ul și am comandat. Deja de o lună m-am liniștit- pe corp practic nu mai am papiloame și altele noi nu mai apar. Sunt nespus de recunoscătoare persoanelor care au inventat acest produs.

acum o oră
Răzvan Mihăilă

Dna. Bianca, vă mulțumesc enorm! Am utilizat acest produs și mă simt într-adevăr mai bine. Aștept să văd ce se întâmplă peste o săptămână. Deși, au dispărut practic toate papiloamele. Cred că totul va fi minunat!

acum o oră
Dna. Bianca:

Răzvan, nu vă îngrijorați și continuați să utilizați " Papillor". Important este să folosiți corect instrucțiunea.

Cu respect, Bianca

acum o oră
Emanuela Codiță

Fetelor, help! Aceste papiloame mă dau peste cap. Disconfortul și durerile îmi otrăvesc viața. Nu mai știu ce să fac. Folosesc periodic medicamente, dar nu mă ajută la nimic:(

acum o oră
Gina90

Emanuela, recomand "Papillor", să știi că nu vei regreta. Am avut și eu probleme din cauza papiloamelor. Nici nu era vorba de viață intimă sau să fac plajă. Nu aveam voie să port pantaloni scurți sau bluze cu mânecă scurtă. Am avut probleme la colul uterin- m-au diagnosticat cu eroziune cervicală. Mama a aflat despre "Papillor" și m-a impus să-l folosesc. Apropo, l-am cumpărat acum 6 luni și nu era nicio campanie pe atunci. În schimb, au dispărut toate papiloamele și eroziunea. Crede-mă că acest produs te va ajuta.

acum o oră
Udrea Paulina

Cum pot achiziționa "Papillor"?

acum o oră
Claudiu P.

Paulina, poftim link-ul " Papillor", dar grăbește-te să beneficiezi de această campanie. M-a ajutat enorm

acum o oră
Udrea Paulina

Claudiu, îți mulțumesc, am comandat deja

Îmi zici cât va dura livrarea în orașul Novosibirsk

acum o oră
Claudiu P.

Paulina, locuim în același oraș. Coletul va sosi în câteva zile)

acum o oră
Raluca Ieftimoiu

În afara de cancerul pielii, papilomavirusul provoacă cancerul de col uterin. Bunica mea a murit din această cauză. Am comandat și pentru mine "Papillor " . Prețul e foarte bun..

acum o oră
Gustav28

Raluca, este într-adevăr atât de bun? Cred că voi comanda și eu.

acum o oră
Florin Costel

Vreau să povestesc și istoria mea, am avut un caz similar. Mi-au apărut și mie papiloame pe piele. Apăreau în mod constant altele noi. Viața mea era imposibilă. La prima vedere pare o problemă minoră, dar îmi otrăvea pur și simplu viața. Am început să caut metode pentru a soluționa această problemă. Am dat peste acest articol și am decis să comand "Papillor" - fie ce-o fi! Păcat că această campanie nu exista pe atunci. Am primit coletul peste 2 zile și am început să mă tratez. Eram fericit de achiziția mea- am soluționat problema în 14 zile. Îl recomand cu încredere tuturor, sigur nu veți regreta.

acum o oră
Herman Fratu

Curios, câtă lume mai are probleme ca mine. Bine că acum o lună am dat peste "Papillor" care m-a izbăvit de papiloame, într-un timp atât de scurt, cum alte medicamente n-au reușit să o facă

acum o oră
Alexandru

Oameni buni, este într-adevăr eficient? Am luat o mulțime de medicamente, am consultat o grămadă de medici și nu m-a ajutat nimic.

acum o oră
Felicia Constantinescu

Alexandru, fii sigur de asta. Este extrem de eficient și cel mai important lucru- nu prezintă reacții adverse. Grăbește-te să comanzi! "Papillor" m-a izbăvit complet de papilomavirusul uman.

acum o oră
Argentina Z.

Mulțumesc, "Papillor" m-a tratat în timp record! L-am comandat pe site-ul oficial al producătorului! Nu tărăgănați cu tratamentul. Dacă vă izbăviți acum de aceste probleme, nu va fi nevoie să tratați mai târziu cancerul de col uterin.

acum o oră
Maya C.

Dna. Bianca, vă mulțumesc enorm. Fără ajutorul Dvs. n-aș fi avut încredere în aceste cremă! Soțul meu avea papiloame de mai bine de 5 ani. După ce i-am aplicat aceste cremăpe porțiunile afectate, papiloamele au dispărut! Nici n-a observat cum au dispărut!

In orașul Novosibirsk coletul a ajuns foarte repede.

acum o oră
Dna. Bianca

Maya, cu plăcere. Vă rog să-mi spuneți cât a durat tratamentul?

Cu respect, Bianca

acum o oră
Maya C.

A aplicat Papillor aproximativ 15 zile, iar peste 20 de zile n-am mai observat niciun papilom la el.

acum o oră
Dna. Bianca

Maya, îți mulțumesc.

Cu respect, Bianca

acum o oră
Clementina Lari

Rezultatul a fost peste așteptările mele. Toate papiloamele au dispărut în 6 zile! Am mai comandat câteva cutii pentru prietenele mele.

acum 57 minute
Bradu Nicoleta
Am participat chiar astăzi la această campanie..
Au condiții minunate, grăbiți-va!
Pe site-ul oficial am cumpărat, m-au sunat și au confirmat comandă. Îmi doresc să pot purta tricouri și pantaloni scurți, să fac plimbări lungi)
acum 55 minute
Dorina Borcea
Am găsit accidental acest articol și ce-mi văd ochii!! Se povestește despre preparatul meu. L-am cumpărat pentru soțul meu. Nu știe că particip la această discuție, dar am decis totuși să povestesc. Deci sunt atât de fericită! Am citit și eu acest articol și am comandat. Soțul meu pur și simplu nu mai știa ce să facă. A început să utilizeze "Papillor" și minune! Este din nou vesel și plin de viață!
acum 53 minute
Alexandrina Sandu
Prietenul nostru vinde in farmacia sa privată acest produs de 10 ori mai scump, nu l-am putut cumpăra pentru că nu aveam acești bani. Când am văzut această campanie am comandat imediat, la acest preț, pensia îmi permite să-l iau. Papiloamele dispar pe zi ce trece, deși la prima vedere e un produs obișnuit.
acum 48 minute
Dna. Bianca

Alexandrina, deci și farmaciile încearcă să vândă acest produs? Își bat joc de oameni. Vom verifica mai bine unde și cui transmitem produsul.

Cu respect, Bianca

acum 36 minute
Tina Carol
Folosesc Papillor deja de 6 luni ( mi l-a adus prietena din Germania). Am tratat papiloamele in 2 săptămâni și-l voi pastra pentru orice eventualitate.
acum 44 minute
Relu B.
Am incercat zadarnic să tratez papiloamele câțiva ani la rând. Am decis să utilizez "Papillor" despre care s-a povestit aici. M-am tratat complet în 2 săptămâni. Alerg ca în tinerețe. De ce n-am aflat mai devreme despre el?
acum 39 minute
Dna. Bianca

Relu, situația era previzibilă. Pentru dezvoltarea acestui produs e nevoie de mult timp și bani. Dar într-un sfârșit oamenii se pot izbăvi de papilomavirusul uman.

Cu respect, Bianca

acum 36 minute
Oana Crudu
Am decis să comand imediat ce am citit acest articol. Medicamentele obișnuite aveau efect temporar. Medicii spun că papiloamele sunt greu de tratat. A venit timpul să povestesc despre rezultatele mele. "Papillor" a ajuns foarte repede. Deja din prima zi mă simt atât de bine, încât trebuia să scriu aici despre asta. Vă mulțumesc, acum pot cel puțin să duc o viață normală!
acum 31 minute
Adelina Moșoiu
De unde-l cumpărați? În farmacii nu se vinde, iar de pe internet mi-e frică să comand. N-aș vrea sa iau un produs falsificat, deoarece nu-și va avea efectul.

acum 27 minute
Dna. Bianca

Mai repet, produsul original "Papillor" poate fi comandat DOAR pe site-ul oficial , ca să nu greșiți, faceți click pe link-ul de sus! În special pentru locuitorii din orașul Novosibirsk , în cadrul campaniei, beneficiați de reducere 50%, dar nu va dura mult timp, grăbiți-vă să comandați!
Vă rog să fiți atenți la produsele falsificate.

Cu respect, Bianca

acum 15 minute
COMANDĂ PAPILLOR
Statistica site-ului
Vizitatori astăzi:
6924 persoane
Acum pe site:
49 persoane
Au comandat "Papillor":
1083 persoane